O meni

Moje ime je Jovana Jovanovic, i po zanimanju sam  psiholog.

Tokom svog rada susretala sam se sa brojnim ljudima i najrazličitijim problemima na koje svako od njih nailazio  – bilo da su to ljubavni, poslovni, zdravstveni, finansijski, porodični ili  neki drugi problemi. Kroz  radna iskustva koja sam stekla, zaključila sam da je  moja misija je da pomognem svakom svom klijentu da prevaziđe problem  i preuzme svoj život u svoje ruke i nauči kako da živi srećno. Trudila sam se da u najkraćem mogućem roku sa svakim svojim klijentom dođem do efikasnog rezultata. To je  ono što  smatram da je glavni cilj zajedničke saradnje – to je ono što imam za cilj i u budućnosti!

Moja radna iskustva :

Švedska – u Stokholmu sam imala prilike i da pohađam i  da vodim  edukacije na temu porodične psihologije, dečije psihologije, ljubavi i partnesrkih odnosa, stresa, biznis psihologije, upravljanja konfliktima,  zdravog životnog stila i sportske psihologije, razvoja talenata itd. Sva ta iskustva navela su me da se zapitam – zašto ljudi u zamljama poput Srbije ne bih imali prilike da saznaju i nauče stvari koje su dostupne svim ljudima u zemljama visokog standard poput Švedske.  Zato sam nakon edukacija u Švedskoj odlučila da se u  Srbiji bavim onom vrstom psiholoskog savetovanja koje imaja za cilj širenje vidika i stvaranje boljeg kvaliteta života.

 

Švajcarska – u Švajcarskoj sam  imala prilike da radim sa decom talentima u projektu koji je imao za cilj razvoj njihovih sposobnosti i talenata, a obuhvatao je i profesionalnu orjentaciju. To radno iskustvo mi je omogućilo da steknem nova znanja o tome koliko je poznavanje sopstvenih sposobnosti važno za profesionalno usmeravanje i usavršvanje. U Švajcarskoj postoje mnogi projekti u kojima sam ucestvovala koji su bili vezani za psihologiju sporta, porodicnu psihologiju i art terapiju, koji su me podstakli da u svom sadasnjem radu ovde pocnem da koristim metode i tehnike koje se najvise koriste u zemljama EU.  Radno iskustvo u Švajcarskoj podstaklo da ucinim svoje usluge profesionalnim i da u Srbiji pruzim podjednako kvalitetne usluge psiholoskog savetovanja kao i u Svajcarskoj.